Vragen? U kunt via onderstaand formulier contact opnemen.

Vraag gesteld maar geen antwoord gehad? check uw ongewenste email of spam box.

Ook is het mogelijk om via WhatsApp vragen te stellen. Stuur dan een app bericht naar tel: 06-39706624

Martine-Edelstenen is een Webwinkel, wij hebben géén fysieke winkel.

Wel staan wij zo af en toe op een markt of beurs. Datum en waar? lees het in de Agenda.

Leuk als je hieronder een reactie zou willen plaatsen van jou aankoop!

Vragen? neem dan contact op via het contact formulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
10 maanden geleden

Dankjewel Martine! De zware stenen waren prachtig ingepakt en heel stevig verpakt met een leuk kleinigheidje erbij! Door je heldere foto’s wist ik precies dat dit was wat ik zocht.

Jolanda
2 jaar geleden

Vandaag mijn bestelling van 2 agaat schijven en 2 houders ontvangen, fijne communicatie via mail gehad, snel antwoord en met fotos erbij, zeer vriendelijk en duidelijk. Uitpakken was een feestje alles zo netjes verpakt en zorgvuldig. Dit word echt met liefde voor het product gedaan.
Er zaten zelfs al waxine lichtjes bijgeleverd bij de houders, dank u wel! En bedankt voor het presentje steentjes, echt veel detail en aandacht aan besteed. Ik winkel graag online hier een van mijn favoriete winkel.
Hartelijk dank weer en tot de volgende keer
Liefs, jolanda

Olivia
2 jaar geleden

Martine heeft zulke mooie edelsteenen en de foto's kloppen ook helemaal. Ik heb al meerdere aankopen gedaan en ik ben er erg te freede mee. Het is ook zoo leuk om te kijken op haar website. Het is ook heel moeilijk om te kiesen. 😊😘😚

Aalderika veenstra
2 jaar geleden

Hoi martine🤗ik wou al eerder een reactie plaatsen maar er kwamen velen dingen tussen prive,dus bij deze! Ik heb nu al weer 2 x bij je besteld,zo meteen de derde 3 dit jaar,de kadootjes voor onder de boom met kerst en kadootjes voor mij sis haar verjaardag is zo mooi met liefde en plezier ontvangen,de stenen worden elke dag mee genomen en mijn sis heeft inspiraties daardoor gekregen om sieraden te maken en van de handsteen uit jou shop heeft ze een armband gemaakt met de steen eraan,dat je die niet zo snel kwijt kan raken,ik zal je via de mail ff een foto sturen hoe dat eruit ziet,dank je wel! Xxx 🍀

Jolanda
2 jaar geleden

Ik heb mijn bestelling in goede staat ontvangen, en alles is zoveel mooier in het echt dan op de fotos, en de fotos waren al fantastisch!
Hartelijk bedankt voor het goede verpakken de snelle levering de personal note en het agaat steentje, ik vind het een feestje om uit te pakken, dank je wel!
Tot de volgende keer!
Groetjes jolanda

Demelza
3 jaar geleden

Ik heb inmiddels voor een 2e keer besteld en ben er weer superblij mee. Prachtige stenen met een fijne energie 💜
De stenen worden netjes verpakt en is een feestje om.uit te pakken.
Ik heb nog eens de mazzel dat we redelijk dicht bij elkaar wonen, dus werd het ook nog eens persoonlijk thuis bezorgd. Wat een service!!!!

Bas Bloemhof
3 jaar geleden

Ontzettend goede kwaliteit. En wat ik besteld heb, is breekbaar. En ik ben erg onder de indruk over hoe goed, en dus vooral veilig, het allemaal is ingepakt en verzonden!!! Deze website kan ik van harte aanraden!

Aalderika Veenstra
3 jaar geleden

Ps en dank je voor het presentje,de lieve schattige steentje!😊

Aalderika Veenstra
3 jaar geleden

Hoi martine🍀🤗dank je wel voor de super prachtige stenen!ik heb genoten met uitpakken,leuk dat kleurtjes papier erom en goed ingepakt👍😜complimenten voor de fotos je krijgt ook precies de steen qua kleur van de foto's top dat je foto's maakt met je hand erop dan kun je een beetje inschatten hoe groot👌ik ben erg tevreden en super blij met mijn nieuw aanwinsten,en de bezorging gaat ook snel zeg,ik kan niets anders zeggen: mensen als jullie dit lezen zeker de moeite waard om bij martine een kijkje te nemen op deze site!je krijgt precies wat je ziet🧐🤗De schatten krijgen een mooi plekje bij mij martine🙏vrolijke,blije tevreden aalderika😄

Jolanda
3 jaar geleden

De labradoriet steen en de limoniet golden healer vandaag ontvangen in perfecte staat, netjes verpakt, helemaal top en een mooi leuk presentje erbij van Martine, dank u wel! Het was weer fijn winkelen! Ik ben enorm blij met mijn aankoop! Het is schitterend!! Tot de volgende keer!!!