Over Martine

martine edelstenen & mineralen

Wat leuk dat je even komt kijken wie het gezicht achter de website is! Dat is nou net wat ikzelf ook altijd doe als ik op een website kom welke mijn aandacht trekt, kijken of ik kan vinden wie er achter zit. 😉

Mijn naam is Martine Leguijt, nieuwsgierig van aard en breed geïnteresseerd, ik kan genieten van kijken en horen, vooral naar al het moois in de natuur.

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met edelstenen en mineralen. Als kind mocht ik mijn eerste steentje op gevoel uitzoeken, de boodschap was “kies maar het steentje wat jij de mooiste vind, want die past dan bij jou” Het werd de kleinste uit het bakje een mooi groen steentje voor aan een kettinkje. Een groene Toermalijn en ik heb hem nog steeds. 

Door de jaren heen zijn er altijd wel stenen bij blijven komen in de privé collectie. Ik kies ze altijd op gevoel en vind het dan leuk om naderhand de spirituele betekenis erbij te zoeken welke dan altijd klopt en treffend is.

Voor de webshop zoek ik alles persoonlijk uit, met oog voor detail en kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat jij goed kan zien wat je koopt, dus met een portie perfectionisme ga ik vervolgens aan de slag om alle stukken op de foto te zetten en het liefste lekker buiten te fotograferen.

Omdat cadeautjes uitpakken altijd leuk is (vind ik dan) pak ik je bestelling als cadeautje in, want ook al is het voor jezelf, jij bent ook cadeautjes uitpakken waard!

Veel plezier met rond kijken en ik kijk er naar uit om jou bestelling straks in te mogen pakken.

 

Lieve groetjes,

Martine 🍀

Martine edelstenen & mineralen