Even voorstellen

Over mij.

Ik weet nog goed dat ik als jong kind mijn eerste edelsteentje mocht uitzoeken, bij de reform winkel, op gevoel de allermooiste in mijn ogen pakken.

Want zo was de boodschap “dat is dan de steen die bij jou past en jou steunt” Super blij was ik met mijn hangertje, het kleinste steentje uit het bakje en mooi diep groen van kleur maar toch ook iets doorschijnend.

Welk soort het was? Ik weet het niet meer, maar de herinnering is mooi.

Net als een Agaat hanger welke ik als tiener had, twee keer ben ik deze hanger verloren, buiten in de natuur en het had zo moeten zijn, ik heb hem ook steeds weer teruggevonden. Nog steeds heb ik deze hanger in mijn bezit.

Zo zijn edelstenen altijd in mijn leven gebleven en zijn er nog heel wat als hanger, kraaltje, ruwe en in gepolijste vorm bij gekomen, en eigenlijk altijd wel op gevoel gekozen.

Mijn naam is Martine Leguijt, ik ben moeder van twee prachtige hoog gevoelige kinderen een zoon en een dochter.

Ook zij zijn weg van edelstenen en mineralen en hebben beide al een leuke verzameling.

En ja een voorliefde voor edelstenen werkt aanstekelijk, zo ook op mijn vriend Alex, hij is dan ook vaak van de partij als ik ga inkopen.

Naast de edelstenen hou ik van wandelen in de natuur, fotografie, tuinieren o.a. in de groentetuin en heb ik een verzameling van zo’n 250 Pioenrozenplanten van diverse soorten.

Naast de webshop heb ik ook een leuke vaste baan met hele fijne collega’s bij een mooi bedrijf.

Martine-Edelstenen is ontstaan uit een liefde voor edelstenen en mineralen. Met als doel een webshop te zijn waar jij mooie mineralen en edelstenen kunt aanschaffen van goede kwaliteit. Welke jou aantrekken, qua gevoel, uiterlijk of de werking. Maar ook die je wilt gaan aanschaffen om cadeau te gaan geven.

Het geeft mij voldoening als mooie en unieke stukken weer op een mooie plek terechtkomen.

Ik heb nu zo’n vermoeden dat jij net zo gek bent op edelstenen en mineralen als ik, dus voor het gemak kun je hier klikken en kun je alles in de webshop lekker door struinen en rustig bekijken.

Wellicht staat er voor jou ook wat moois tussen!

Liefs Martine.